Gjethe Mjedre, Ideus (Rubus Ideaus folium)

CHF2.45CHF4.90 (-50%)

S’ka stok

Tradicionalisht ky çaj përdoret për balancimin e hormoneve, çrregullime menstruale, përmirësimin e shëndetit riprodhues, si dhe te gratë shtatzëna ku besohet se forcon mitrën, ndihmon në kontraktime, parandalon abortin, redukton dhimbjet gjatë lindjes dhe pas lindjes përshpejton shërimin e mitrës dhe stimulon prodhimin e qumështit.

Categories: ,

Tradicionalisht ky çaj përdoret për balancimin e hormoneve, çrregullime menstruale, përmirësimin e shëndetit riprodhues, si dhe te gratë shtatzëna ku besohet se forcon mitrën, ndihmon në kontraktime, parandalon abortin, redukton dhimbjet gjatë lindjes dhe pas lindjes përshpejton shërimin e mitrës dhe stimulon prodhimin e qumështit.

Kategoritë

Gjethe Mjedre, Ideus (Rubus Ideaus folium)

CHF2.45CHF4.90 (-50%)