Gjethe Sidri

CHF7.90

S’ka stok

Thotë Imam Dhehebiu: Larja (bërja dush) me sidër i bën dobi kokës dhe largon temperaturën.Sidir dhe gjethja e tij janë ilaqe dhe kan dobi të quditshme dhe gjurmëlënëse kunder xhindve, magjisë, syrit të keq, gjendjes së keqe shpirtërore, stresit dhe gjendjes se keqe mendore!

Thotë Imam Dhehebiu: Larja (bërja dush) me sidër i bën dobi kokës dhe largon temperaturën.Sidir dhe gjethja e tij janë ilaqe dhe kan dobi të quditshme dhe gjurmëlënëse kunder xhindve, magjisë, syrit të keq, gjendjes së keqe shpirtërore, stresit dhe gjendjes se keqe mendore!

I Dërguari i Allahut Muhamedi (paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) ka thënë: ” Lahuni me ujë, e sidër. Nuk asgjë më të mirë për larjen e kokës se lëngu i zier i sidrit.

Dobitë shëndetësore të sidrit:

– Kundër gjendjeve depresive dhe stresuese
– Kundër gjendjes së keqe shpirtërore
– Lehtëson dhimbjen e kokës
– Ulë Temperaturen trupore
– Forcon rrênjët e flokut
– Menjanon erën e rëndë e cila ndodhet në trup dhe në lëkurë.
– Ndihmon në Eliminimin e zbokthit
– Forcon kocka
– Lufton sëmundjet e mushkërive
– Pastron zorrët
– Largon merzinë
– Kundër konstipacioni
– Është i dobishen për problemet gjinekologjike
– Pastron gjakun
– Pastron lukthin
– Pastron trupin nga helmet
– Pastron stomakun etj…

Kategoritë

Gjethe Sidri

Gjethe Sidri

CHF7.90