Gjiganti im i vogël – Kafshët

CHF13.90

S’ka stok

Ky format i madh, është hartuar enkas për tu përdorur më lehtë nga fëmijët. Kartonazh i trashë i rezistueshëm ekstra për fëmijët e vegjël që të mos dëmtohen lehtë. Pa dyshim, ëshlë shumë qejf të mësosh me “Gjiganti im i vogël – Kafshët”. Prindërit do të mrekullohen kur të shohin se si fëmijët e tyre do ta lexojnë herë pas here këtë libër.

Titulli: Gjiganti im i vogël – Kafshët
Autor: Grup Autorësh
Botues: Bota Shqiptare

Ky libër i mrekullueshëm dhe i këndshëm është ndërtuar në mënyrë të tillë që të ndihmojë fëmijët e vegjël të mësojnë emrat e kafshëve në një mënyrë të këndshme dhe të gëzueshme. Çdo faqe shoqërohet me ilustrimet plot ngjyra dhe me fjalët përkatëse. Metoda ofron një mënyrë të thjeshtë dhe interesante që fëmija të mësojë fjalë të reja.

Ky format i madh, është hartuar enkas për tu përdorur më lehtë nga fëmijët. Kartonazh i trashë i rezistueshëm ekstra për fëmijët e vegjël që të mos dëmtohen lehtë. Pa dyshim, ëshlë shumë qejf të mësosh me “Gjiganti im i vogël – Kafshët”. Prindërit do të mrekullohen kur të shohin se si fëmijët e tyre do ta lexojnë herë pas here këtë libër.

Kategoritë

Gjiganti im i vogël - Kafshët

CHF13.90