Gratë Spiune

CHF19.90

5 stok

Mata Hari është  një  heroinë  me kombësi hollandeze.Gjatë  luftës së  parë  botërore, komanda ushtarake franceze në  mbështetje të  sukseseve të  tyre jo të  rëndësishme me spiunazhin gjerman në  një  marrëveshje vendosën ta sakrifikojnë  atë ,duke e cilësuar si një  spiune të  tmerrshme gjermane.

Fama dhe njohja me ushtarët gjermanë  dhe francezë  e bënë  kandidaturën e saj më  se të  përshtatshme. Shumë  e njohur në  të  gjithë  Evropën,balerina e valleve ekzotike lindore u përpoq ti sigurojë  vetes të  drejtën për tu lidhur me oficerët e pasur gjermanë  dhe francezë  pa menduar për pëlqimin ndaj tyre,por vetëm për spiunazhin në  favor të  francezëve kundër gjermanëve.

Autori:Vitali Pavlov

Shtëpia botuese:Bota Shqiptare

Redaktor:Kujtim Gjonaj

Korrektore letrare:Manjola Ali

Kopertina:Elvira Çiraku

Botues:Genti Gjonaj

Përktheu:Vladimir Bregu

Mata Hari është  një  heroinë  me kombësi hollandeze.Gjatë  luftës së  parë  botërore, komanda ushtarake franceze në  mbështetje të  sukseseve të  tyre jo të  rëndësishme me spiunazhin gjerman në  një  marrëveshje vendosën ta sakrifikojnë  atë ,duke e cilësuar si një  spiune të  tmerrshme gjermane.

Fama dhe njohja me ushtarët gjermanë  dhe francezë  e bënë  kandidaturën e saj më  se të  përshtatshme. Shumë  e njohur në  të  gjithë  Evropën,balerina e valleve ekzotike lindore u përpoq ti sigurojë  vetes të  drejtën për tu lidhur me oficerët e pasur gjermanë  dhe francezë  pa menduar për pëlqimin ndaj tyre,por vetëm për spiunazhin në  favor të  francezëve kundër gjermanëve.

 

 

Kategoritë

Gratë Spiune