Gur me mentol për migren – DeepSea SPA & Massage

CHF9.90

23 stok

Guri i mentes fitohet duke shtypur mentol kristalor me cilësi të lartë. Ju mund të mbroni veten në sulmet e migrenës me një efekt freskues dhe relaksues duke fërkuar butësisht ballin tuaj disa herë.

Migrena konsiderohet një sëmundje neurologjike, sëmundje bio-elektrike që shkakton çrregullim të sistemit nervor autonom. Shkaktohet nga zvogëlimi ose humbja e disa përbërësve kimikë në tru.
Guri i mentes fitohet duke shtypur mentol kristalor me cilësi të lartë. Ju mund të mbroni veten në sulmet e migrenës me një efekt freskues dhe relaksues duke fërkuar butësisht ballin tuaj disa herë.
Është e mundur të përmirësoni cilësinë e jetës tuaj me këtë metodë natyrore e cila është përdorur në trajtimin e migrenës për shekuj me përmbajtjen e saj që nuk përmban ndonjë produkt kimik.

Kategoritë

Gur me mentol - DeepSea SPA & Massage

Gur me mentol për migren - DeepSea SPA & Massage