Habili dhe Kabili, DVD

CHF10.00

S’ka stok

Habili dhe Kabili është një film i animuar për fëmijë i dubluar dhe i përshtatur në gjuhën shqipe.

Habili dhe Kabili është një film i animuar për fëmijë i dubluar dhe i përshtatur në gjuhën shqipe.

– Në Kur’anin Kerim thuhet: ” Tregoju atyre (o Muhamed)( jehudëve e të tjerëve, ngjarjen e vërtetë që ndodhi midis dy djemëve të Ademit, kur të dy flijuan kurban, Habilit iu pranua, ndërsa Kabilit jo, e ky i dëshpëruar i tha Habilit: ”Unë do të vras ty”, ndërsa ky i tha: ” Allahu pranon vetëm prej të sinqertëve”.Maide: ajeti 27-28.

-Historia jonë ka ndodhur qysh në hapat e parë të njerëzimit. Kjo histori e bazuar në Kur’anin Kerim, na tregon një ndër ngjarjet e rëndësishme për të cilën na flet Allahu në Kur’anin Famëlartë. Kjo histori përmban informacione mjaft të dobishme dhe kuptimplote, që ka dobi për ata njerëz që duan të ndërgjegjësohen.

Kategoritë

Habili dhe Kabili, DVD

CHF10.00