Harta e gjakut, a ka filluar Xhaxha Semi të ndajë tokat Islame

CHF5.90

3 stok

U bënë më shumë se 30 vjet që unë e përjetoj politikën arabe, rajonale dhe ndërkombtare në mënyrë aktive dhe kurrë nuk e kam parë botën arabe më të kompleksuar, më kontradiktore dhe më të ngatrruar sesa sot.

Titulli: Harta e gjakut, a ka filluar Xhaxha Semi të ndajë tokat Islame
Autorë: Dr. Velid el Huvejrini
Përktheu: Enklid Pelari
Për botuesin: Bekir Halimi
Kryeredaktor: Rafet Zaimi
Redaktor gjuhësor: Arian Koçi
Redaktor teknik: Suhejb Xhemaili
Botues: Shtëpia Botuese Nun

U bënë më shumë se 30 vjet që unë e përjetoj politikën arabe, rajonale dhe ndërkombtare në mënyrë aktive dhe kurrë nuk e kam parë botën arabe më të kompleksuar, më kontradiktore dhe më të ngatrruar sesa sot.

Me këto fjalë studiuesi dhe analisti i njohur profesor Jasir Zeatireh përmblodhi në Tweeter përshtypjet e tij për ngjarjet e fundit të pranverës arabe, për përshkallëzimin e amullisë politike dhe të sigurisë në Irak, Egjipt, Jemen, Siri, Libi, Tunizi, Bahrejn, por jo vetëm. Ky rreth vicioz mund të zgjerohet edhe më në rajon pasi sot mund të thuhet se asnjë vend arab nuk është i sigurt nga përfshirja sa hap e mbyll sytë në situata pa precedent. Dhe kushtimisht shtohet pyetja: A ka filluar Amerika ti ndaj tokat Islame????

Kategoritë

Harta e gjakut, a ka filluar Xhaxha Semi të ndajë tokat Islame