Harta e rrugës

CHF9.90

17 stok

Libri më i ri i Dr. Aid El-Karnit “Harta e rrugës” libër mbi të cilin u derdh shumë punë dhe shumë energji! Ia vlen ta sjellësh këtë libër mysafir të përjetshëm në raftin tënd të librave, përfituesi i pashmangshëm do jesh ti dhe familja jote!

Titulli: Harta e rrugës
Autorë: Dr. Aid El-Karni
Përktheu: Agron Islami
Redaktor: Mirsim Maliqi
Për botuesin: Bashkim Avdiu
Botues: Sira

Libri më i ri i Dr. Aid El-Karnit “Harta e rrugës” libër mbi të cilin u derdh shumë punë dhe shumë energji! Ia vlen ta sjellësh këtë libër mysafir të përjetshëm në raftin tënd të librave, përfituesi i pashmangshëm do jesh ti dhe familja jote!

Jeta jote është vetëm ky çast. Çasti të cilin je duke e jetuar, ai është jeta jote. Ngaqë e kaluara ka përfunduar, kurse e ardhmja është botë e panjohur, është botë, dielli i se cilës akoma nuk ka lindur!

Andaj, përqëndroje vëmendjen tënde vetëm ne këtë çast! Në çastin e tanishëm. Nëse ky çast është adhurim, zbukuroje; nëse është punë, përsose; e nëse është lexim, jepi hakun atij duke lexuar me plot kuptim e shpirtshmëri! E rëndësishme është që ti të perfeksionosh shfrytëzimin e këtij çasti. Saqë edhe nese je duke përgatitur ushqimin, përqendrohu tek ushqimi dhe kënaqu e shijoje lezetin e përgatitjes se tij. Falënderoje Allahun, ngase ti je vetëm ky çast, që nëse e jeton i lumtur ti do të jesh gjithmonë i lumtur, sepse po e jeton të tashmen e nuk e jeton të kaluarën e të ardhmen!

 

Kategoritë

Harta e rrugës

Harta e rrugës