Hazreti Muhamed Mustafa s.a.v.s. – 1 ( Periudha e Mekës )

CHF19.90

3 stok

Ngaqë Drita Muhammediane është shkaku i të gjithë krijesës, në të vërtetë, është e pamundur të shprehet ashtu siç duhet brenda disa rreshtash të varfër jeta e veçantë dhe e zgjedhur e Hz. Muhammedit (s.a.s.), i cili e pati jetuar atë në atë mënyrë që të bëhej i denjë për t’u quajtur nga Zoti “i Dashuri Im”!

Titulli: Hazreti Muhamed Mustafa s.a.v.s. – 1 ( Periudha e Mekës )
Titulli i origjinalit Turqisht: Hazret-i Muhammed Mustafâ – Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem – 1
Autor: Osman Nuri Topbash
Përktheu: Mithat Hoxha
Design: Bledar Xama
Formati: 5.9 x 8.3
Faqe: 448
Botues: Progresi Botime
Vendi: Stamboll

Ngaqë Drita Muhammediane është shkaku i të gjithë krijesës, në të vërtetë, është e pamundur të shprehet ashtu siç duhet brenda disa rreshtash të varfër jeta e veçantë dhe e zgjedhur e Hz. Muhammedit (s.a.s.), i cili e pati jetuar atë në atë mënyrë që të bëhej i denjë për t’u quajtur nga Zoti “i Dashuri Im”!

Ndërkaq, përpjekja e kujtdo, me aq sa ka mundësi, për ta treguar dhe kuptuar atë, ka dobi të panumërta. Ja, pra, duke pasur parasysh për sa më sipër, për ne është nderi më i madh që, me çka kemi mundur të shkruajmë, qoë kjo edhe sa një thërrime, të marrim edhe ne pjesën tonë nga personaliteti shembullor i Hz. Muhammedit (s.a.s.), të pajisemi edhe ne me moralin e tij të lartë, ndryshe, as që na shkon mendja të pretendojmë për ta kuptuar dhe treguar atë denjësisht.

Kategoritë

Hazreti Muhamed Mustafa s.a.v.s. - 1 ( Periudha e Mekës )