POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Hemani Hena vaj për flokët me limon

CHF2.95CHF5.90 (-50%)

S’ka stok

Hemani Hena vaj për  flokët me limon ndihmon në parandalimin e humbjes së flokëve. Përbërsit: Vaj Hena dhe Limon.

Categories: ,

Hemani Hena vaj për  flokët me limon ndihmon në parandalimin e humbjes së flokëve. Përbërsit: Vaj Hena dhe Limon.

Përdorimi i jashtëm

Prodhuar nga Hemani International KEPZ Karaci, Pakistan, Pesha: 200 ml

Kategoritë

Hemani Hena vaj për flokët me limon

CHF2.95CHF5.90 (-50%)