Hemani Krem i farës së zezë për masazh

CHF5.90

159 stok

Masazh dhe relaksues i muskujve.
I përshtatshëm për dëmtime ose ngurtësi të muskujve.

Përbërësit Aktivë:
Nigella Sativa, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Aqua dhe Paraffinum Solidum

Kategoritë

Krem I farës së zezë Hemani

Hemani Krem i farës së zezë për masazh