Hemani vaj i lirit, 30ml – Hemani Linseed Oil

CHF5.90

12 stok

Vaji i farave të lirit është një burim i mirë i fibrave dietike. Ajo nxirret me metodën e presimit të ftohtë nga farat e lirit. Vaji i farave të lirit ndihmon për të hequr qafe ushqimin dhe mbeturinat më shpejt, duke detoksuar trupin dhe eliminuar peshën e tepërt.

Produkti: Vaj i Lirit
Prodhuesi: Hemani
Sasia: 30ml

Vaji i farave të lirit është një burim i mirë i fibrave dietike. Ajo nxirret me metodën e presimit të ftohtë nga farat e lirit. Vaji i farave të lirit ndihmon për të hequr qafe ushqimin dhe mbeturinat më shpejt, duke detoksuar trupin dhe eliminuar peshën e tepërt.

Vaji i farave të lirit ka sasinë më të madhe të acideve yndyrore omega-3, të cilat janë shumë të rëndësishme për ekuilibrin e shëndetshëm të kolesterolit në trup.

Vaji i farave të lirit përdoret në produkte kozmetike si produkte për lëkurën, pastrues dhe produkte dushi. Është një agjent shumë i dobishëm qetësues i lëkurës dhe për këtë arsye përdoret në produktet e bukurisë dhe të kujdesit personal.

Kategoritë

Hemani vaj i lirit, 30ml - Hemani Linseed Oil