Hemani vaj propolisi, 30ml – Hemani propolis oil

CHF5.90

6 stok

Vaji i propolisit është antimikrobik dhe për këtë arsye parandalon viruset dhe bakteret. Vaji i propolisit është një ilaç medicinal që përdoret shpesh për qëllime mjekësore. Ka një ngjyrë të verdhë me një nuancë të gjelbër dhe ka një aromë të pazakontë.

Produkti Vaj propolisi
Prodhuesi: Hemani
Sasia: 30ml

Vaji i propolisit është antimikrobik dhe për këtë arsye parandalon viruset dhe bakteret. Vaji i propolisit është një ilaç medicinal që përdoret shpesh për qëllime mjekësore. Ka një ngjyrë të verdhë me një nuancë të gjelbër dhe ka një aromë të pazakontë.

Në të njëjtën kohë, propolis ka shije disi të hidhur. Propolisi mund të shtohet në maskat e flokëve. Përdorimi i propolisit do t’ju çlirojë nga zbokthi, do t’ju ndihmojë në forcimin e flokëve dhe do të ngopni lëkurën e kokës me përbërës të dobishëm.

Veçoritë:

Forcon sistemin imunitar.

Ndihmon në luftimin e akneve.

E mirë për flokët

Mund të aplikohet në mënyrë topike dhe të merret nga goja.

Kategoritë

Hemani vaj propolisi, 30ml - Hemani propolis oil