Hemorax – Çaj për hemoroide

CHF3.95CHF7.90 (-50%)

S’ka stok

Kombinim i bimëve që stimulojnë muskulaturën e abdomenit, përshpejtojnë procesin e rigjenerimit të indeve të ndezura, ndihmojnë tretjen e ushqimit, ndihmojnë në lëvizjen më të lehtë të zorrëve dhe eliminimin e gazrave, që stimulojnë prodhimin e lëngut biliar, që veprojnë si spazmolitik, anti-mikrobial, anti-inflamator, anti-hemorragjik dhe analgjetik, të cilat mund të ndihmojnë në problemet si pasojë e hemorroideve.

Kombinim i bimëve që stimulojnë muskulaturën e abdomenit, përshpejtojnë procesin e rigjenerimit të indeve të ndezura, ndihmojnë tretjen e ushqimit, ndihmojnë në lëvizjen më të lehtë të zorrëve dhe eliminimin e gazrave, që stimulojnë prodhimin e lëngut biliar, që veprojnë si spazmolitik, anti-mikrobial, anti-inflamator, anti-hemorragjik dhe analgjetik, të cilat mund të ndihmojnë në problemet si pasojë e hemorroideve.

Përmbajtja: Rrushkull (Ruscus aculeatus), Jamball (Glycyrrhiza glabra), Ermena (Achillea Millefolium), Verdhashka (Calendula officinalis), Finoku (Foeniculum vulgare), Gjethe Delli (Plantago major), Gjethe manaferre (Rubus fruticosus), Dandelion, gjethe (Taraxacum folium), Lule Balsami (Hypericum perforatum), Kamomil gjerman (Matricaria recuitita), Bari i Bletës (Melissa officinalis); pa ngjyrë, pa aromë apo shije shtesë.

Çaji nuk preferohet për gratë shtatzëna, gjidhënëset dhe personat që duhet të operohen.

Kategoritë

Hemorax - Çaj për hemoroide

CHF3.95CHF7.90 (-50%)