Herbaline propolis extract, 30ml

CHF9.90

10 stok

Falë formulës së veçantë të propolisit me rrëshirë pishe e cila njihet per lehtësimin e aparatit te frymarrjes
Dhe 0% alkool duke qenë kështu e koncentuar dhe me efekt më të shpejtë , dhe propolisi është i njohur si forcues i fuqishëm i imunitetit dhe anti antibakterial dhe antiinflamator.

Produkti: Herbaline propolis extract food supplement
Prodhuesi: Herbaline
Sasia: 30ml

LARGOHU nga antibiotikët dhe kuro gripin dhe temperaturën e tërë familjes tuaj me PROPOLIS BIO NATURE

Përse ai ndikon edhe në kollë dhe ftohje?

Falë formulës së veçantë të propolisit me rrëshirë pishe e cila njihet per lehtësimin e aparatit te frymarrjes
Dhe 0% alkool duke qenë kështu e koncentuar dhe me efekt më të shpejtë , dhe propolisi është i njohur si forcues i fuqishëm i imunitetit dhe anti antibakterial dhe antiinflamator.

• Kuron kollën
• Infeksionet e fyttit , skuqjet, bajamet
• Shton imunitetin
• Shton apetitin
• Ulë temperaturën e lartë te trupit
• Antibacterial I fuqishem
• Ndihmon me mykun e gojës,

Kategoritë

Herbaline propolis extract, 30ml