Hibiskus me Farë të Zezë – Hibiscus sabdariffa & Nigella Sativa

CHF5.90

S’ka stok

Ndihmon në uljen e tensionit të gjakut dhe ka përfitime për qarkullimin e gjakut dhe shëndetin e zemrës. Ndikon pozitivisht në mbajtjen e kolesterolit në kontroll dhe si rezultat të mbrojë nga arterioskleroza. Mund të përshpejtojë metabolizmin duke rezultuar në humbje peshe graduale.

Category:

Ndihmon në uljen e tensionit të gjakut dhe ka përfitime për qarkullimin e gjakut dhe shëndetin e zemrës. Ndikon pozitivisht në mbajtjen e kolesterolit në kontroll dhe si rezultat të mbrojë nga arterioskleroza. Mund të përshpejtojë metabolizmin duke rezultuar në humbje peshe graduale.

Kategoritë

Hibiskus me Farë të Zezë - Hibiscus sabdariffa & Nigella Sativa

CHF5.90