Histori pa pranga, shënime historike dhe politike të një nacionalisti

CHF17.90

3 stok

Autori Myrteza Bajraktari në librin e tij me shënime historike dhe politike “Historia pa pranga”, vjen me një këndvështrim të ri të historisë shqiptare, duke u bazuar në parimet nacionaliste.

Titulli: Histori pa pranga, shënime historike dhe politike të një nacionalisti
Autor: Myrteza Bajraktari
Përgatitur nga Qemal Velija
Redaktor: Ali Lleshi
Përpunimi grafik: Gent
Kopertina: M & B
Realizoi botimin: Ali Lleshi
Lloji i botimit: Paper back
Fletët: 400
Shtëpia Botuese: Reklama

Autori Myrteza Bajraktari në librin e tij me shënime historike dhe politike “Historia pa pranga”, vjen me një këndvështrim të ri të historisë shqiptare, duke u bazuar në parimet nacionaliste.

Në trajtimin e ngjarjeve boshti mbi të cilin interpretohen dhe vështrohen ato, ka në thelb interesin kombëtar, dhe fillin që lidh ngjarjet e kohëve të ndryshme nën një aspekt të përbashkët. Me një kalim të përmbledhur të shekujve të fundit, autori përqendrohet më së shumti në trajtimin e ngjarjeve të Luftës së Dytë Botërore, duke dhënë një këndvështrim të ri mbi to dhe mbi figurat që vepruan politikisht në atë kohë. Libri është i pajisur me një material të shumtë fotografik, si dhe me shkrime të tjera politike të autorit të viteve të fundit.

Kategoritë

Histori pa pranga, shënime historike dhe politike të një nacionalisti