Historia e pejgamberëve për fëmijë në 20 pjesë

CHF28.00

S’ka stok

Në këtë komplet rrëfen historitë e këtyre profetëve në libra të ndara:

Titulli i librit: Historia e pejgamberëve për fëmijë në 20 pjesë
Autor: Semih Atif ez-Zejn
Pëktheu nga arabishtja: Sabahudin Fetahu
Botues: Sedat Shabani
Faqe: Komplet 20 Libra
Formati: A5

Në këtë komplet rrëfen historitë e këtyre profetëve në libra të ndara:

Ademin a.s., Nuhi a.s., Hudi a.s., Salihi a.s., Ibrahimi a.s., Luti a.s.,Is’haki dhe Ja’kubi a.s., Ismaili a.s., Jusufi a.s., Ejub a.s., Shuajbi a.s., Musai a.s., Musai dhe Haruni a.s., Musai dhe Hidri a.s., Davudi a.s., Sulejmani a.s., Junusi a.s., Zekerijai dhe Jahjai a.s., Isai a.s., Muhamedi a.s.v.s.

Kategoritë

Historia e pejgamberëve për fëmijë në 20 pjesë

CHF28.00