Hithra – (Urtica dioica)

CHF2.45CHF4.90 (-50%)

S’ka stok

Tradicionalisht përdoret si diuretik i lehtë në edema, në pezmatime të rrugëve të urinës dhe në reumatizëm. Ndihmon në pastrimin e gjakut, në ripërtëritjen e qelizave të kuqe të gjakut si dhe pastron trupin prej substancave të dëmshme dhe të padëshiruara. Konsiderohet i dobishëm edhe kundër alergjive.

Categories: ,

Tradicionalisht përdoret si diuretik i lehtë në edema, në pezmatime të rrugëve të urinës dhe në reumatizëm. Ndihmon në pastrimin e gjakut, në ripërtëritjen e qelizave të kuqe të gjakut si dhe pastron trupin prej substancave të dëmshme dhe të padëshiruara. Konsiderohet i dobishëm edhe kundër alergjive.

Kategoritë

Hithra - (Urtica dioica)

CHF2.45CHF4.90 (-50%)