Hixhameja, synet pejgamberik dhe mrekulli mjeksore

CHF9.50

S’ka stok

Hixhama është një metode historikisht e vjetër trajtimi e cila është përdorur për kurimin shume situatave te ndryshme shëndetësore ne gjithë boten, ne Lindje dhe ne boten me kulture Perëndimore duke dhënë rezultate te larta kurimi.

Titulli: Hixhameja, synet pejgamberik dhe mrekulli mjeksore
Autori: Shehab El Bedri Jasin
Përktheu: Sabahudin Fetahu
Recensent: Ali Shaban Tanusha
Lektor: Gjylsime Zenuni – Jashari
Përgaditja kompjuteriek: Besnik Hamiti
Kopertina: Sedat Ramadani
Botoi: Mendimi

Hixhama është një metode historikisht e vjetër trajtimi e cila është përdorur për kurimin shume situatave te ndryshme shëndetësore ne gjithë boten, ne Lindje dhe ne boten me kulture Perëndimore duke dhënë rezultate te larta kurimi.

Sëmundjet e lidhura me çrregullime te gjakut, si hipertensioni arterial, problemet rheumatizmale si artritet e ndryshme, dëmtimet dhe dhimbjet e nervit shijatik ose ishiazit, dhimbjet reumatike te belit qafës me natyre reumatike apo traumatike, migrenat me origjina te ndryshme, problemet psikike te natyrave te Ndryshme si Ankthi Stresi, Depresioni, si dhe probleme tjera mentale e psiko fizike. Gjithashtu është provuar me sukses trajtimin e sterilitetit femëror e mashkullor. Për efektet e hixhames kanë filluar te merren edhe shkencëtaret ne qendra te ndryshme shkencore te botes për te kuptuar me hollësisht atë qe po ndodh pas aplikimit te hixhames me qellim qe ajo te futet edhe ne programet shkollore universitare si mjet kurimi ne shkollat e edukimit mjekësor ne bote.

Ky libër na e paraqet formën dhe kryerjen e hixhames ashtu siç ka urdhëruar Pejgamberi a.s. dhe ashtu siç ai e ka bërë atë.

Përmbajtja e librit: Kauza e komparacionit në këtë botim, URDHËROJE UMMETIN TËND ME HIXHAME, MUHAMMED (SAL-LALLLLAHU ALEJHI UE SEL-LEM], HADITHET QË TË NXISIN PËR TË BËRË HIXHAME, KËSHILLA E BANORËVE TË QIELLIT, HADITHET QË FLASIN PËR HIXHAMEN E PEJGAMBERIT [SAL-LALLLLAHU ALEJHI UE SELEM] “SUNNETI PRAKTIK”, SHPËRBLIMI (KOMPENZIMI) I ATIJ QË E KRYEN HIXHAMEN, VENDET NË TË CILAT BËN DOBI KRYERJA E HIXHAMES, Hixhameja ilaç për Kurdesh, KOHËT E KRYERJES SË HIXHAMES, Caktimi i disa ditëve të javës për hixham, SAHABËT DHE HIXHAMEJA, HIXHAMEJA ILAÇ KUNDËR HELMIT DHE SIHRIT (MAGJISË), HULUMTIM RRETH AGJËRIMIT TË ATIJ QE BËN HIXHAME, Argumenti për derogimin e hadithit “Ka bërë iftarë (e ka prishë agjërimin) ai që bën hixhame dhe ai që i bëhet hixhameja.”, Sahabët me hixhamen gjatë agjërimit, LARJA (GUSLI, PASTRIMI) NGA HIXHAMEJA, Fjalë (shprehje) të dobishme, Ka ardhur në revistën EI-Ehram EI-Arabi, Mjekët: Perëndimi e vlerëson mjekësinë e Pejgamberit s.a.v.s më shumë se ne!, Dëshmitë e të sëmurëve pas shumë viteve të dhimbjeve, PËRFITIMET DHE DOBITE SHËNDETËSORE TÉ PËRGJITHSHME TË HIXHAMES, Përfitimet dhe dobite e hixhames , METODA BASHKEKOHORE E ENËVE TË VAKUMIT DHE HIXHAMEJA, Ç’DUHET PATUR PARASYSH PARA SE TE BËHET HIXHAME, SHTOJCË , MJALTI SI ILAÇ etj….

Kategoritë

Hixhameja, synet pejgamberik dhe mrekulli mjeksore

CHF9.50