Hugo Boss extreme oil perfume, 6ml

CHF8.00

24 stok

Parfumi Hugo Boss extreme nga Al Rehabi është parfum me vaj i cili përdoret nga meshkujtë. Aroma qëndron gjatë gjithë ditës. Aromë e këndshme dhe e ëmbël.

Produkti: Hugo Boss extreme oil perfume
Prodhuesi: Al Rehab
Sasia: 6ml

Parfumi Hugo Boss extreme nga Al Rehabi është parfum me vaj i cili përdoret nga meshkujtë. Aroma qëndron gjatë gjithë ditës. Aromë e këndshme dhe e ëmbël.

Notat e aromës: orientale, lulesh, të ngrohta, oqean. Parfum pa alkool.

Kategoritë

Hugo Boss extreme oil perfume, 6ml