HYRREMI Konkubina Moskovite

CHF29.90

3 stok

Konkubina moskovite Hyrrem  një grua që ecën në rrugën e rrezikshme nga haremi në sulltanat.

Libri ‘HYRREMI’ nga autorja Demet Altinyeleklioglu është roman i bazuar në fakte historike dhe në disa personazhe reale ku autorja jonë, Demet Altinyeleklioglu shpjegon një histori të mrekullueshme të Hyrrem-it të prodhuar nga vetë imagjinata e saj. Ajo ringjall atmosferën, erën, ngjyrën, strukturën dhe hartën emocionuese të sarajit të shekullit të 16-të dhe padyshim edhe lënien gjurmë, sidomos në gjysmën e parë të shekullit të 16-të, të Lordit osman Sulltan Sulejmanit të madhërishëm.

Autori: Demet Altinyeleklioglu

Redaktor: Mensyr Bytyqi

 Përkthyese: Blerina Coka

Kopertina: Fisnik Bytyqi

Shtëpia botuese: Pena

Numri i faqeve:560

Konkubina moskovite Hyrrem  një grua që ecën në rrugën e rrezikshme nga haremi në sulltanat.

Libri ‘HYRREMI’ nga autorja Demet Altinyeleklioglu është roman i bazuar në fakte historike dhe në disa personazhe reale ku autorja jonë, Demet Altinyeleklioglu shpjegon një histori të mrekullueshme të Hyrrem-it të prodhuar nga vetë imagjinata e saj. Ajo ringjall atmosferën, erën, ngjyrën, strukturën dhe hartën emocionuese të sarajit të shekullit të 16-të dhe padyshim edhe lënien gjurmë, sidomos në gjysmën e parë të shekullit të 16-të, të Lordit osman Sulltan Sulejmanit të madhërishëm.

 

 

Kategoritë

HYRREMI Konkubina Moskovite