Ilmihal i zgjeruar

CHF21.90

S’ka stok

Ilmihal i zgjeruar vepër kjo e tri Bashkësive Islame, Tiranë, Prishtinë, Shkup. Kjo vepër është përpunuar dhe botuar në bashkëpunim me tri Bashkësitë Islame dhe përfaqëson qëndrimin zyrtar të medhhebit hanefij në trevat tona kombëtare. Si e tillë shpresojmë se kjo vepër do të shuaj shumë dilema që po shpalosin huti në mesin e popullatës islame shqiptare. Lexim të këndshëm dhe të dobishëm.

Titulli: Ilmihal i zgjeruar
Botues: Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, Bashkësia Fetare Islame e Republikës së Maqedonisë
Shtëpia botuese: Dituria Islame
Biblioteka: Jurispudenca Islame
Këshilli për botim: Skender ef. Bruçaj, Naim Ef. Tërnava, Sulejman ef. Rexhepi
Autorë: Ali Zaimi, Resul Rexhepi, Jusuf Zimeri
Redaktor gjuhësor: Dr. Rrahim Ombashi
Korrektorë: Andrin Rasha, Haxhi Lika
Realizimi kompjuterik: Nuhi Simnica
Shtypi: Iliri – Prishtinë

Ilmihal i zgjeruar vepër kjo e tri Bashkësive Islame, Tiranë, Prishtinë, Shkup. Kjo vepër është përpunuar dhe botuar në bashkëpunim me tri Bashkësitë Islame dhe përfaqëson qëndrimin zyrtar të medhhebit hanefij në trevat tona kombëtare. Si e tillë shpresojmë se kjo vepër do të shuaj shumë dilema që po shpalosin huti në mesin e popullatës islame shqiptare. Lexim të këndshëm dhe të dobishëm.

Kategoritë

Ilmihal i zgjeruar

CHF21.90