POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Ilmihali

CHF8.90

S’ka stok

Ka shumë libra të vegjël dhe të mëdhenj që janë shkruar për këto tema, por megjithatë ne kemi përgatitur këtë libër, i cili quhet “ILMIHAL”, për të shpjeguar çështjet kryesore të fesë në një mënyrë sa më të lehtë dhe më të kuptueshme për çdo musliman e muslimane.

Titulli: Ilmihali – Përmbledhje e shkurtër mësimesh dhe rregullash islame
Autor: Emin Mersini
Recensentë: Dr. Ramiz Zekaj dhe Mr. Eset Shaqiri
Redaktor: Hamdi Iljazi
Redaktor gjuhësor: Mr. Elez Ismaili
Dizajni i kopertinës: Hamdi Iljazi

Ka shumë libra të vegjël dhe të mëdhenj që janë shkruar për këto tema, por megjithatë ne kemi përgatitur këtë libër, i cili quhet “ILMIHAL”, për të shpjeguar çështjet kryesore të fesë në një mënyrë sa më të lehtë dhe më të kuptueshme për çdo musliman e muslimane. Ishte dhunti e All-llahut, që m’i dha mua e më mundësoi ta shkruaja këtë libër të lehtë dhe ku kemi përdorur formën më të kapshme për të gjithë lexuesit, që me të vërtetë do t’i plotësojë nevojat e sotme, që të shërbehen gjeneratat e reja edhe ato të vjetrat.

Kategoritë

Ilmihali

CHF8.90