Instinktet natyrore

CHF6.90

10 stok

Si qenie njerëzore, suksesi ynë në jetën e kësaj bote dhe në Botën Tjetër varet nga mundësia dhe aftësia e kontrollit të vetvetes, d.m.th. instinkteve tona natyrore.

Category: Tags: ,

Titulli: Instinktet natyrore
Titulli i origjinalit: Natural Insticts
Autor: Abdullah Faisal
Përkthyes: Osman Osmani
Redaktor: Hasan Baftijari
Redaktor gjuhësor: Arsim Jonuzi
Korrektor: Agim Abazi
Faqosja: Furkan ISM
Kopertina: Jusuf Saliu
Shtypi: Furkan Print – Shkup
Faqe: 120
Formati: A5
Botues: Shtëpia botuese Furkan ISM

Si qenie njerëzore, suksesi ynë në jetën e kësaj bote dhe në Botën Tjetër varet nga mundësia dhe aftësia e kontrollit të vetvetes, d.m.th. instinkteve tona natyrore.

Në qoftë se e shikojmë botën nëtë cilën jemi duke jetuar, gjejmë njerëz të cilët vuajnë nga krimet, uria, sëmundjet, depresioni mendor dhe shumë e shumë problemetë tjera shoqërore. Kjo ndodh si rezultat i përdorimit, keqpërdorimit dhe abuzimit të instinkteve natyrore.

Kategoritë

Instinktet natyrore