Interpretimi i ëndrrave A – ZH

CHF22.00

S’ka stok

Ne këtë libër shpjegohen ëndrrat e caktuara dhe interpretohen shkurtazi në bazë të Kuranit, Sunetit dhe ekspertëve më të mëdhenj islam, të cilët, gjatë historisë ishin marrë me këtë fenomen. Ky libër synon që maksimalisht ta pakësoj interpretimin arbitrar të interpretuesve të vetëquajtur të ëndrrave, të cilët me interpretimin e tyre të shëmtuar do të mund t’i shpien njerëzit në rrugë të gabuar dhe gjërat e qarta tua prezantonin të mjegulluara.

Titulli: Interpretimi i ëndrrave A – ZH
Titulli në origjinal: Snovi i njihova značenja ( Sanovnik )
Autorë: Doc. Dr. Shefik Kurdiq
Përktheu: Hysen Maloku
Redaktor: Mr. Sadat Bajrami, Behram Mehmeti
Redaktor teknik: Imer Goxhufi
Përgatiti për shtyp: Fatos Beqiri
Kopertina: Bashkim Mehani
Për botuesin: Bashkim Avdiu
Botues: Sira
Shtypi: Sira – Prishtinë

Ne këtë libër shpjegohen ëndrrat e caktuara dhe interpretohen shkurtazi në bazë të Kuranit, Sunetit dhe ekspertëve më të mëdhenj islam, të cilët, gjatë historisë ishin marrë me këtë fenomen. Ky libër synon që maksimalisht ta pakësoj interpretimin arbitrar të interpretuesve të vetëquajtur të ëndrrave, të cilët me interpretimin e tyre të shëmtuar do të mund t’i shpien njerëzit në rrugë të gabuar dhe gjërat e qarta tua prezantonin të mjegulluara.

Ky libër synon që t’ua lehtësoj njerëzve qasjen në interpretimin e ëndrrave. Në të vërtetë, shumë njerëz pas ndonjë ëndrre e cila i intereson me të madhe nuk mund të arrijnë lehtë deri te ndonjë njohës i vërtetë i këtij fenomeni. Nëse ëndrra është e zakonshme, ky nuk është ndonjë problem,  por ka ëndrra të cilat e djersitin njeriun, e brengosin dhe kurrsesi nuk është në gjendje të çlirohet prej tyre, prandaj i nevojitet dikush i cili do t’i jap përgjigje apo qetësi për shqetësimin që ia ka shkaktuar ëndrra, ashtu që ky libër është rast i shkëlqyeshëm që ëndërruesi shumë shpejtë, duke përcjellë rendin alfabetik të arrijë deri tek interpretimi i dëshiruar, duke iu shmangur padijes, pasigurisë dhe mashtrimit.

Që përmes interpretimit të mbi 2.500 ëndrrave, ky libër pa u hetuar bën me dije për bukurinë, pastërtinë dhe përsosmërinë e besimit dhe që sado pak të na bähet prehje për gjumin tonë.

Kategoritë

Interpretimi i ëndrrave A - ZH

CHF22.00