Islami, besimi dhe adhurimi, në klimën e Kur’anit dhe sunetit

CHF18.00

16 stok

Në këtë vepër nëpërmjet trajtimit të kujdesshëm të mardhënieve të praktikave adhurimore islame jo vetëm me trupin por edhe me shpirtin në planin individual e shoqëror, është mbushur një zbrazti e madhe e vërejtur në trajtesat në gjuhën shqipe.

Titulli: Islami, besimi dhe adhurimi, në klimën e Kur’anit dhe sunetit
Autor: Osman Nuri Topbash
Përktheu nga turqishtja: Dr. Mithat Hoxha
Botues: Erkam

Në këtë vepër nëpërmjet trajtimit të kujdesshëm të mardhënieve të praktikave adhurimore islame jo vetëm me trupin por edhe me shpirtin në planin individual e shoqëror, është mbushur një zbrazti e madhe e vërejtur në trajtesat në gjuhën shqipe.

Kategoritë

Islami, besimi dhe adhurimi, në klimën e Kur'anit dhe sunetit