Islami dhe derti i njeriut modern

CHF11.00

2 stok

Shtëpia Botuese LOGOS-A lexuesit shqiptarë para vetes ia sjell veprën “Islami dhe Derti i Njeriut Modern” të autorit Seyyed Hossein Nasr. Edhe pse libri në fjalë lexuesve tanë i është e njohur, botimi i ri me parathëniet e autorit enkas për lexuesit shqiptarë do të ngjallë interes të veçantë.

Category:

Titulli: Islami dhe derti i njeriut modern
Titulli i origjinalit: Islam and the Plight of Modern Man
Autorë: Seyyed Hossein Nasr
Përkthyes: Edin Q. Lohja
Botues: Logos – A
Biblioteka: Mendimi Islam
Për botuesin: Adnan Ismaili
Kryeredaktor: Husamedin Abazi
Redaktor biblioteke: Nexhat Ibrahimi
Redaktor gjuhësor: Ornela Ademovi
Redaktor artistik dhe dizajni: Edib Agagjyshi
Redaktor teknik: Halil Berisha
Faqosës: Sedat Halimi
Mbikëqyrës i shtypit: Kemal Ismaili
Përgaditja kompjuterike: Focus Pro – Shkup
Shtypi: Focus Print

Shtëpia Botuese LOGOS-A lexuesit shqiptarë para vetes ia sjell veprën “Islami dhe Derti i Njeriut Modern” të autorit Seyyed Hossein Nasr. Edhe pse libri në fjalë lexuesve tanë i është e njohur, botimi i ri me parathëniet e autorit enkas për lexuesit shqiptarë do të ngjallë interes të veçantë.

Autori përmes këtij libri shpreson të ndihmojë mendimtarët myslimanë për të kuptuar dialogun me perëndimin, si dhe mendimtarët perëndimorë për të zhvilluar dialog me botën Islame. Ky libër mëton të sherbejë në afrimin e botës islame dhe perëndimore.

Kategoritë

Islami dhe derti i njeriut modern