Jack Ma & Ali Baba, një biografi e biznesit dhe e jetës

CHF19.90

7 stok

Biografi e një prej sipërmarrësve më të mëdhenj të Kinës, mendjes brilante, themeluesit të platformës Ali Baba.

Titulli: Jack Ma & Ali Baba, një biografi e biznesit dhe e jetës
Titulli i origjinalit : Jack Ma & Alibaba, A business and life biogrphy
Autorë: Yan Qicheng
Përktheu nga anglishtja: David Hudhri
Botues: Minerva dhe Onufri

Biografi e një prej sipërmarrësve më të mëdhenj të Kinës, mendjes brilante, themeluesit të platformës Ali Baba.

Sot, Jack Ma (Ma Yun) është një prej gjigantëve të botës së internetit. Kompania e tij, Alibaba, është bërë platforma më e madhe në botë për tregtinë online. Ngritja e Jack Ma-së dhe Alibaba-s ka qenë integrale për zhvillimin e ekonomisë së stërmadhe të internetit në Kinë. Ky libër paraqet përvojat jetësore të Jack Ma-së, karrierën e tij si sipërmarrës dhe të gjithë procesin e krijimit të Alibaba-s. Duke shkuar pas skenave, autori tregon se si Jack Ma rrëzoi traditat dhe e ktheu Alibaba-n në një organizatë të fuqishme, e cila theu rekordin botëror si oferta më e lartë për një kompani publike gjatë regjistrimit në bursën e New York-ut në vitin 2014.

Kategoritë

Jack Ma & Ali Baba, një biografi e biznesit dhe e jetës