Jasini – Sherif

CHF6.00

68 stok

E veçanta e këtij botimi është se shkronjat i ka të mëdhaja për njerëz që kanë problem me shikimin.

Category: Tags: , ,

Titulli: Jasini – Sherif
Boton: El – Kalem

Në këtë libër do të gjeni Jasinin me shkronja arabe si dhe me shkronja shqipe, përkthimin e Jasinit, komentimin si dhe duanë që bëhet në fund të leximit të Jasini-Sherif.

E veçanta e këtij botimi është se shkronjat i ka të mëdhaja për njerëz që kanë problem me shikimin.

Kategoritë

Jasini - Sherif