Jehona shpirtnore

CHF5.90

S’ka stok

Libri me poezi Jehona shpirtnore e autorit Burhan Al-Din Fili është një libër me poezi patriotike kushtuar kombit Shqiptar dhe personaliteteve patriotike të Kosovës si Adem Jashari, Shaban Polluzha, Haxhi Zeka, pastaj për pavarsinë e Kosovës etj.

Titulli: Jehona shpirtnore
Autor: Burhan Al-Din Fili
Boton: Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës
Shtëpia Botuese: Dituria Islame – Prishtinë
Për botuesin: Mr. Naim Tërnava
Redaktimi dhe komentet: Gazmend Hasaj
Pergatitja kompjuterike & kopertina: Bashkim Mehani

Libri me poezi Jehona shpirtnore e autorit Burhan Al-Din Fili është një libër me poezi patriotike kushtuar kombit Shqiptar dhe personaliteteve patriotike të Kosovës si Adem Jashari, Shaban Polluzha, Haxhi Zeka, pastaj për pavarsinë e Kosovës etj.

Kategoritë

Jehona shpirtnore

CHF5.90