Jeta është hije venitëse

CHF4.00

S’ka stok

Libri, Jeta është një hije venitëse, është shpjegimi i realitetit të kësaj bote. Njerëzit janë të çoroditur dhe rendin në arritjen e kënaqësive të kësaj bote dhe në realitet ajo është diçka mashtruese. Autori në këtë libër ka përmbledhur mendimet e atyre që ishin para nesh lidhur me jetën dhe realitetin e kësaj bote.

Category: Tags: , , ,

Titulli: Jeta është hije venitëse
Titulli në origjinal: Life is a Fading Shadow
Autori: Abdul Malik El-Kasim
Përktheu: Driton Maxhuni
Redaktor fetar: Bahri Curri
Redaktor gjuhësor: Avni Avdiu
Kopertina: Dorlir Kraja
Botoi: Fjala e Bukur

Libri, Jeta është një hije venitëse, është shpjegimi i realitetit të kësaj bote. Njerëzit janë të çoroditur dhe rendin në arritjen e kënaqësive të kësaj bote dhe në realitet ajo është diçka mashtruese. Autori në këtë libër ka përmbledhur mendimet e atyre që ishin para nesh lidhur me jetën dhe realitetin e kësaj bote.

Ata të cilët ishin të sigurt se kjo botë nuk është gjë tjetër vetëm se një stacion, vendndalim që ka si synim kalimin në botën tjetër. Në këtë libër sillen fragmente të jetës së kësaj bote, kalimin në botën tjetër, dita e llogarisë, dhe përfundimi në destinacionin final. E lusim Allahun xh.xh. që ti bëjë punët tona të sinqerta vetëm për hir të kënaqësisë dhe madhërisë së tij.

Kategoritë

Jeta është hije venitëse

CHF4.00