Kaikja prej dërrase, nga seriali Historitë e Bujar çamarrokut

CHF4.90

5 stok

Shkoi te shtëpia e Bekimit, ngaqë e kishte shok klase dhe banonte në të njëjtën lagje. Edhe Bekimi po përpiqej të bënte kaiken prej dërrase.
– Nuk ka dal aspak e bukur. Kështu nuk bëhet kaikja! – i tha Bekimit.
– Kaq mund të bëj. Çfarë të bëj tjetër ? – u përgjigj Bekimi.
– Unë them se duhet të gjejmë dike që mund të na e bëjë atë bukur…..

Titulli: Kaikja prej dërrase, nga seriali Historitë e Bujar çamarrokut
Autorë: Hale Gyrgyl Xhanat
Përkthyes: Fatmir Sulaj
Drejtor & Kryeredaktor: Alban Kali
Redaktor: Xhahid H. Bushati
Redaktore gjuhësore: Dr. Irida Hoti
Lektor: Albrin Brahusha
Dizajni: Bledar Xama
Botues: Progresi

Shkoi te shtëpia e Bekimit, ngaqë e kishte shok klase dhe banonte në të njëjtën lagje. Edhe Bekimi po përpiqej të bënte kaiken prej dërrase.
– Nuk ka dal aspak e bukur. Kështu nuk bëhet kaikja! – i tha Bekimit.
– Kaq mund të bëj. Çfarë të bëj tjetër ? – u përgjigj Bekimi.
– Unë them se duhet të gjejmë dike që mund të na e bëjë atë bukur…..

Kategoritë

Kaikja prej dërrase, nga seriali Historitë e Bujar çamarrokut