POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Kalliri i devotshmërisë, mënyrat e grave muslimane në përhapjen e Islamit

CHF3.00

In stock

Një libër me shembuj praktik mbi davetin e grave muslimane dhe punën e tyre të dobishmen për shoqërinë.

Category:

Titulli: Kalliri i devotshmërisë, mënyrat e grave muslimane në përhapjen e Islamit
Titulli nëorigjinal: Seeds of Righteousness, Tools for Muslim Women to Spread Islam
Autorë: Abdul Malik El-Kasim
Përktheu: Driton Maxhuni
Redaktor gjuhësor: Avni Avdiu
Redaktor fetar: Bahri Curri
Kopertina: Dorlir Kraja
Boton: Sh. B. Fjala e Bukur

Një libër me shembuj praktik mbi davetin e grave muslimane dhe punën e tyre të dobishmen për shoqërinë.

Kategoritë

Kalliri i devotshmërisë, mënyrat e grave muslimane në përhapjen e Islamit