Kamomil me Livandë – Matricaria Recutita & Lavandula Angustifolia

CHF5.90

S’ka stok

Ngritë disponimin dhe ndihmon në nxitjen e gjumit natyral.
Tradicionalisht përdoret për të trajtuar çrregullimet nervore si:
shqetësimi, pagjumësia, nervozizmi, dhimbjet e kokës nga stresi, dhe depresioni. Ndihmon kundër dhimbjeve të barkut,
ulcerave dhe inflamacioneve të rrugëve të frymëmarrjes.

Category:

Ngritë disponimin dhe ndihmon në nxitjen e gjumit natyral.
Tradicionalisht përdoret për të trajtuar çrregullimet nervore si:
shqetësimi, pagjumësia, nervozizmi, dhimbjet e kokës nga stresi, dhe depresioni. Ndihmon kundër dhimbjeve të barkut,
ulcerave dhe inflamacioneve të rrugëve të frymëmarrjes.

Kategoritë

Kamomil me Livandë - Matricaria Recutita & Lavandula Angustifolia

CHF5.90