Kapsula Kudret Nari

CHF18.90

S’ka stok

Kapsual ideale për stomakun tuaj. Largoni dhimbjet nga lukthi dhe stoma me kapsulat Kudret Nari. Në veqanti ndimojnë në largimin e problemeve të stomakut ( barkut ) dhe të zorrëve dhe qrregullimet ne sistemin e trejtës. Kapsulat me përmbajtje të Karantinës, acidit aleanoik, proteinave, frutat e pjepërit të hidhur me karakteristika të rigjenerimit tê qelizave.

Produkt Natyral për sherimin e stomakut ( lukthit ) dhe semundjet tjera.

Kapsual ideale për stomakun tuaj. Largoni dhimbjet nga lukthi dhe stoma me kapsulat Kudret Nari. Në veqanti ndimojnë në largimin e problemeve të stomakut ( barkut ) dhe të zorrëve dhe qrregullimet ne sistemin e trejtës. Kapsulat me përmbajtje të Karantinës, acidit aleanoik, proteinave, frutat e pjepërit të hidhur me karakteristika të rigjenerimit tê qelizave.

Kapsullat të cilat brenda 40 dite eliminojnë t’gjitha infeksionet në lukth: Infeksioni Helicobacter pylori, Dhimbje në lukth, Vjellje të shpeshta, Thartirë, Mos tretje e ushqimit, Fryerje barku, Etje…..

Kapsulë për probleme të lukthit: Fryerje në lukth, Thartirë, Gazra, Dhimbje në lukth, Gastrit, Anti helicobacter, Aciditet i tert, Ulqerë e stomakut, Ulqerat e zorave, Rifreskon qelizat, I dobishëm për plagët e mitrës, Siguron mbylljen plagëve, I dobishëm kundër diabetit, Trajton kolitin, Ulqerat, zorën 12 gishtorë, Forcon melqin, Largon përtacin e zorave, Redukton ankesat e stomakut, Lufton të gjitha llojet e Kancerit, Largon gazrat e stomakut dhe zorave, Ndihmon në eliminimin e parazitëve në zorë.

Përdorimi i rregullt i kapsulave për një terapi 40 ditësh,jep rezultate bindëse në eliminimin e këtyre problemeve të lartëcekura në lukth.

Kapsulat janë produkt origjinal nga Turqia.

100 kapsule nga 1000 mg.

Përdorimi: 40 ditë,nga 2 deri 3 kapsulë në dite pas ushqimit.

Kategoritë

Kapsula Kudret Nari

CHF18.90