Kapsula me Vaj të Farës së Zezë ( 30 Kapsula) – Nigella Capsules Shiffa Home

CHF8.90

S’ka stok

  1. Vetitë Shëruese: Forcon imunitetin. Mënjanon problemet mikrobike dhe virusale. Balancon nivelin e glukozës në gjak. Kundër kancerit në përgjithësi.Ilaç për çdo sëmundje. Përdorimi: Një kapsulë 1 der 3 herë në ditë gjatë ushqimi.

Kapsula me Vaj të Farës së Zezë ( 30 Kapsula) – Nigella Capsules Shiffa Home

Përbërja: Vaj i farës së zezë 500mg.

Vetitë Shëruese: Forcon imunitetin. Mënjanon problemet mikrobike dhe virusale. Balancon nivelin e glukozës në gjak. Kundër kancerit në përgjithësi.Ilaç për çdo sëmundje. Përdorimi: Një kapsulë 1 der 3 herë në ditë gjatë ushqimi.

Këshilla: Të ruhet në ambjent të thatë larg lagështirës. Nuk përdoret gjatë shtatëzënisë. Për përdorim gjatë gjithënies konsultohuni me mjekun ose farmacistin. Të ruhet larg fëmijëve.

Kategoritë

Kapsula me Vaj të Farës së Zezë ( 30 Kapsula) - Nigella Capsules Shiffa Home

CHF8.90