Kapsula të farës së zezë

CHF24.90

95 stok

Vaj i farës së zezë,e njohur ndër shekuj,si bimë shëruese për shumë sëmundje. Po ashtu e përmendur ndër kohërat e lashta si bimë mëse e nevojshme për organizmin e njeriut në konsumim.

Vaj i farës së zezë,e njohur ndër shekuj,si bimë shëruese për shumë sëmundje.
Po ashtu e përmendur ndër kohërat e lashta si bimë mëse e nevojshme për organizmin e njeriut në konsumim.

Nuk përmbajnë lëndë kimike, konservuese dhe lëndë shtese që shkaktojn kundër efekte si kaspulat tjera.

Dobitë:

  • Problemet e kollitjes,
  • Forcon zemrën,
  • Pastron gjakun,
  • Stimulon mëlqinë,
  • Pastron e traktin urinar.
  • Vepron si diuretik,
  • Ndihmon në thyerrjen dhe largimin e gurëve e sidomos Shumë i dobishëm për largimin e gurëve nga fshikëza e urinës.
  • Rregullon tensionin e gjakut.
  • Hollon gjakun.
  • Forcon Imunitetin brenda 3 ditve.

Përdorimi:
2 herë në ditë nga një kapsulë në mëngjes dhe një në darkë para ushqimi.

Sasia 500mg, 150 copa

Kategoritë

Kapsula të farës së zezë

Kapsula të farës së zezë