POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 100.-CHF (BRENDA ZVICRËS)

Kapsula të vajit të farës së kungullit – Kabak Pumpkin Seed Oil

CHF18.90

74 stok

Vaji i farave të kungullit, mbrojtja më e mirë për prostatën.

Vaji i farave të kungullit, mbrojtja më e mirë për prostatën.

Ndihmon në ruajtjen e prostatës, e ndalon rritjen e saj, urinimin e shpeshtë gjatë natës si dhe ndihmon pacientet e diagnostikuarë me kancerë të prostatës. Nuk ka efekte ansore, produkti eshte natyral si vaji i farave te kungullit ashtu edhe kapsulat gjelatinore janë nga xhelatina shtazore – Hallall.

Përdorimi: 2 – 3 x 1 pas ushqimit

Sasia: 100 kapsulla gjelatinore

Kategoritë

Kapsula të vajit të farës së kungullit - Kabak Pumpkin Seed Oil

CHF18.90

Add to Cart