Kapsule Kudret Nari produkt natyral për shërimin e stomakut (lukthit) dhe sëmundjet tjera

CHF24.90

39 stok

Kapsule Kudret Nari produkt natyral për shërimin e stomakut (lukthit) dhe sëundjet tjera. Kapsullat të cilat brenda 40 dite eliminojnë t’gjitha infeksionet në lukth.

-Infeksioni Helicobacter pylori.
-Dhimbje në lukth.
-Vjellje të shpeshta.
-Thartirë.
-Mos tretje e ushqimit.
-Fryerje barku.

Kapsule Kudret Nari produkt natyral për shërimin e stomakut (lukthit) dhe sëundjet tjera. Kapsullat të cilat brenda 40 dite eliminojnë t’gjitha infeksionet në lukth.

-Infeksioni Helicobacter pylori.
-Dhimbje në lukth.
-Vjellje të shpeshta.
-Thartirë.
-Mos tretje e ushqimit.
-Fryerje barku.

Kapsulat kanë efekte shëruese për shumë probleme në lukth duke e cekur dhe infeksionin Helicobacter. 》Fryerje në lukth

》Thartirë,
》Gazra,
》Dhimbje në lukth,
》Gastrit,
》Anti helicobacter,
》Aciditet i terert,
》Ulqerë e stomakut,
》Ulqerat e zorave,
》Rifreskon qelizat,
》I dobishëm për plagët e mitrës,
》Siguron mbylljen plagëve,
》I dobishëm kundër diabetit,
》Trajton kolitin, Ulqerat, zorën 12 gishtorë,
》Forcon melqin,
》Largon përtacin e zorave,
》Redukton ankesat e stomakut,
》Lufton të gjitha llojet e Kancerit,
》Largon gazrat e stomakut dhe zorave,
》Ndihmon në eliminimin e parazitëve në zorë.

Përdorimi i rregullt i kapsulave për një terapi 40 ditësh, jep rezultate bindëse në eliminimin e këtyre problemeve të lartëcekura në lukth. Kapsulat janë produkt origjinal nga Turqia.

Përdorimi: 40 ditë,nga 2 deri 3 kapsulë në ditë.

Kategoritë

Kapsule Kudret Nari produkt natyral për shërimin e stomakut (lukthit) dhe sëmundjet tjera