Kardiotonik – Tonik i sistemit kardiovaskular

CHF3.45CHF6.90 (-50%)

S’ka stok

Kombinim i bimëve me veprime kardiotonike, antiaritmike, vazodilatore, hypotensive dhe imunomodulatore të përdorura tradicionalisht për forcimin dhe mbrojtjen e shëndetit të zemrës, uljen e hipertensionit, forcimin e kapilarëve dhe rregullimin e qarkullimit të gjakut.*

Categories: ,

Kardiotonik – Tonik i sistemit kardiovaskular

Kombinim i bimëve me veprime kardiotonike, antiaritmike, vazodilatore, hypotensive dhe imunomodulatore të përdorura tradicionalisht për forcimin dhe mbrojtjen e shëndetit të zemrës, uljen e hipertensionit, forcimin e kapilarëve dhe rregullimin e qarkullimit të gjakut.*

Përmbajtja: Gjethe dhe lule Murrizi (Crataegi folium cum flore), Fryte Murrizi (Crataegi fructus),
Kanellë (Cinamomum zejlanicum), Jamball (Glycyrrhiza glabra), Farë e zezë (Nigella sativa); pa ngjyrë, pa aromë apo shije shtesë.

Kategoritë

Kardiotonik - Tonik i sistemit kardiovaskular

CHF3.45CHF6.90 (-50%)