Këmba e thyer, nga seriali Historitë e Bujar çamarrokut

CHF4.90

5 stok

I tha të shikonte jashtë nga dritarja. I tregoi macet që kërkonin për të ngrënë, fëmijët që luanin në rrugë dhe pemët që lëkundeshin andej – këndej.

Titulli: Këmba e thyer, nga seriali Historitë e Bujar çamarrokut
Autorë: Hale Gyrgyl Xhanat
Përkthyes: Fatmir Sulaj
Drejtor & Kryeredaktor: Alban Kali
Redaktor: Xhahid H. Bushati
Redaktore gjuhësore: Dr. Irida Hoti
Lektor: Albrin Brahusha
Dizajni: Bledar Xama
Botues: Progresi

I tha të shikonte jashtë nga dritarja. I tregoi macet që kërkonin për të ngrënë, fëmijët që luanin në rrugë dhe pemët që lëkundeshin andej – këndej.

Pastaj e pyeti: Sikur këto mace të vogla të kishin këmbën e thyer, nuk mund të kërkonin ushqim në këtë mënyrë dhe mund të ngordhnin nga uria. Fëmijët mund të luajnë, ngaqë i kanë dhe këbët të shëndetshme. Po sikur pemët të mos kishin degë dhe gjethe, a mund të na mbronin në verë nga vapa? A mund të na jepnin prej frutave të tyre të ëmbla?

Kategoritë

Këmba e thyer, nga seriali Historitë e Bujar çamarrokut