Këpucëtari dhe Xhuxhët

CHF5.90

2 stok

Përralla klasike “Këpucëtari dhe Xhuxhët” vjen në një edicion krejt të veçantë në formatin A4. Përralla janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Titulli: Këpucëtari dhe Xhuxhët
Botues: Efekos

Përralla klasike “Këpucëtari dhe Xhuxhët” vjen në një edicion krejt të veçantë në formatin A4. Përralla janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Kategoritë

Këpucëtari dhe Xhuxhët

Këpucëtari dhe Xhuxhët