Kështu foli Zarathustra

CHF13.90

2 stok

Kështu foli Zarathustra është vepra më e famshme dhe më me ndikim e Friedrich Nietzsche.

Titulli: Kështu foli Zarathustra
Titulli i origjinalit: Also sprach Zarathustra
Autor: Friedrich Nietzsche
Përkthyesi: Iliriana Angoni, Dritan Thomollari
Redaktore: Dhurata Agalliu
Arti grafik: Kleida Maluka
Lloji i botimit: Paper back
Fletët: 360
Botues: Plejad

Kështu foli Zarathustra është vepra më e famshme dhe më me ndikim e Friedrich Nietzsche.

Kategoritë

Kështu foli Zarathustra