Kësulëkuqja

CHF4.90

S’ka stok

Përralla “Kësulëkuqja” vjen në një edicion dhe format të veçantë. Përrallat janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Titulli: Kësulëkuqja
Botues: Toper

Përralla “Kësulëkuqja” vjen në një edicion dhe format të veçantë. Përrallat janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Kategoritë

Kësulëkuqja

Kësulëkuqja

CHF4.90