Kësulkuqja

CHF5.90

S’ka stok

Përralla “Kësulkuqja” vjen në një edicion dhe format të veçantë. Përrallat janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, poashtu në produktet përfshihet edhe CD e filmit.

Në këtë cikël të librave me forma fëmija juaj do të njihet me shumë fakte dhe aktivitete mbi kafshët, por edhe do të argëtohet duke ngjyrosur krijesa shumë të dashura për të. Secili libër përmban tregime, aktivitete dhe ngjyrosje të dizajnuara për fëmijët e moshës parashkollore dhe klasëve të para të fillores.

I rekomanduar nga ekspertët e psikologjisë

Botuesi: Botimet Efekos

Libri dhe CD nga përralla Kësulkuqja

Kategoritë

Kësulkuqja

Kësulkuqja

CHF5.90