Kolagjen rigjenerues për fytyrë PLUS Q10

CHF12.90

3 stok

Kombinimi i një cilësie të lartë të kolagjenit i cili është proteina më e rëndësishme strukturale e organizmit tonë e cila së bashku me koenzimën Q10 plus vitamin A, C dhe E ndihmojnë në rinovimin e plotë të lëkurës.

Kombinimi i një cilësie të lartë të kolagjenit i cili është proteina më e rëndësishme strukturale e organizmit tonë e cila së bashku me koenzimën Q10 plus vitamin A, C dhe E ndihmojnë në rinovimin e plotë të lëkurës.

Përmbajtja e ekstrakteve të ‘Pemës së jetës’ e bën të mundur ushqyerjen dhe zbutjen e lëkurës për 72 orë.
Fytyra merr më shumë elasticitet ,hidratim ,shkëlqim dhe freski rinore, duke ndihmuar në parandalimin e rrudhave.

Dobitë e përfituara prej tij:

  • Rigjeneron qelizat e lëkurës.
  • Shton elasticitetin e lëkurës.
  • Hidraton dhe tonifikon fytyrën.
  • Ndihmon në pastrimin e fytyrës nga aknet.
  • Ndihmon ne zhdukjen e shenjave të akneve apo dëmtimeve të tjera të fytyrës.

Përdorimi:

Aplikohet në fytyrë të pastër duke masazhuar lehtë fytyrën në mbrëmje.

Kategoritë

Kolagjen rigjenerues për fytyrë PLUS Q10

Kolagjen rigjenerues për fytyrë PLUS Q10