POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60.-CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 20.-CHF

Kolagjenit Vitamina E krem ​​për kujdesin e lëkurës – Collagen Vitamin E skin care cream

CHF8.20

17 stok

Kolagjenit Vitamina E, krem ​​për kujdesin e lëkurës

Kolagjenit Vitamina E, krem ​​për kujdesin e lëkurës

E bënë lëkurën e butë, më të re, formula e dyfishtë e pasur me vitamin E për kujdesin e lëkurës së fëtyrës, kundër lëkurës së thatë, i jep vitalitet lëkurës dhe e bën më yndyrshme.

Kategoritë

Kolagjenit Vitamina E krem ​​për kujdesin e lëkurës - Collagen Vitamin E skin care cream