Kompleti i veprave

CHF139.90

3 stok

Një shkrimtar e mat jetën përmes veprave që ka botuar. Kim Mehmeti thotë se koha i ka kaluar shpejt, prandaj e ka ndjerë të nevojshme t`i prezantojë lexuesit me rrugëtimin e veprës së tij që daton nga vitet 80’.
Mbijetesa e shqiptarëve jashtë atdheut, por edhe qëndresa e familjes shqiptare ka qenë shpesh fokus i penës së tij.

Veprën e cilëson si një detyrim ndaj ëndrrave dhe kontributit të të parëve.

Jo pa modesti, shprehet se veprat e tij i ka parë në duart e lexuesve të rinj dhe hedh poshtë stataistikat që tregojnë për numër të lartë shqiptarësh që nuk i afrohen librit.
Një shkrimtar nuk resht së krijuari, as Kim Mehmeti.

Një komplet veprash për të mos u humbur!

 

Autor:Kim Mehmeti

Një shkrimtar e mat jetën përmes veprave që ka botuar. Kim Mehmeti thotë se koha i ka kaluar shpejt, prandaj e ka ndjerë të nevojshme t`i prezantojë lexuesit me rrugëtimin e veprës së tij që daton nga vitet 80’.
Mbijetesa e shqiptarëve jashtë atdheut, por edhe qëndresa e familjes shqiptare ka qenë shpesh fokus i penës së tij.

Veprën e cilëson si një detyrim ndaj ëndrrave dhe kontributit të të parëve.

Jo pa modesti, shprehet se veprat e tij i ka parë në duart e lexuesve të rinj dhe hedh poshtë stataistikat që tregojnë për numër të lartë shqiptarësh që nuk i afrohen librit.
Një shkrimtar nuk resht së krijuari, as Kim Mehmeti.

Një komplet veprash për të mos u humbur!

 

Kategoritë

Kompleti i veprave