Koncepti i Kuranit për nocionin fitne dhe interpretimet e mufessirëve

CHF13.90

1 stok

Autori në këtë vepër flet për nocionin “fitne” si një fenomen i cili zë vend në studime të ndryshme që kanë të bëjnë me jetën shoqërore. Ky libër u shërben studiuesve të Islamit, teologëve, si dhe të gjithë atyre që duan të njihen me këtë koncept që e trajton libri në fjalë.

Categories: ,

Titulli: KONCEPTI I KUR’ANIT PËR NOCIONIN FITNE DHE INTERPRETIMET E MUFFESIRËVE
Autor: Ataullah Aliu
Botuesi: LOGOS-A

Autori në këtë vepër flet për nocionin “fitne” si një fenomen i cili zë vend në studime të ndryshme që kanë të bëjnë me jetën shoqërore. Ky libër u shërben studiuesve të Islamit, teologëve, si dhe të gjithë atyre që duan të njihen me këtë koncept që e trajton libri në fjalë.

Kategoritë

Koncepti i Kuranit për nocionin fitne dhe interpretimet e mufessirëve

Koncepti i Kuranit për nocionin fitne dhe interpretimet e mufessirëve